Mendil Home

Biz Kimiz?

Gelişen ve buna bağlı olarak değişen yaşam koşullarımız ile birlikte her geçen gün gerek kişisel, gerek toplumsal olarak hijyen arayışımız artarken, kolay ulaşılabilir, pratik ve tek kullanımlık ürünler hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer almıştır.

MENDİL HOME olarak yola çıktığımız ilk günden beri “önce sağlık” anlayışını benimseyerek gün içinde restoranda, seyahatte ve alıverişte sıklıkta kullandığımız tek kullanımlık ıslak mendil, toz gıda (şeker, tuz, baharat) ürünlerinin ambalajlamasına dair üretiminden, teslimata kadar olan tüm hizmetleri kaliteli, güvenli ve yenilikçi bakış açısı ile sizlere sunmaktan memnuniyet duyuyoruz.

ISO 9001:2015, ISO 2200:2005 kalite güvence sistemleri altında  sunulmaktadır.

Bizi Neden Seçmelisiniz ?

MENDİL HOME olarak beklenti ve isteklerinizi dinler, ihtiyacınız doğrultusunda size uygun çözümler sunarız. Müşteri memnuniyetinize ve marka imajınıza değer katacak kaliteyi ön plana çıkartmak için sizelere destek oluruz.

Sipariş aşamasından başlayan koordineli çalışmamızı teslimat sonrasında satış destek hizmetlerimizle devam ettiririz.  Çünkü “İşiniz işimiz, gücünüz gücümüz” anlayışı ile ekibinizin bir parçası olmaktan ve işinize değer katmaktan gurur duyarız .

Misyonumuz

Ülke ve dünya olarak geçirdiğimiz sadece bu zor günler için değil yarınlara bırakacağımız temiz, sağlıklı ve mutlu bir gelecek için teknolojiyi doğal kaynaklar ile birleştirerek profesyonel bir çatıda hizmet sunmayı benimsemektir.

Vizyon

“Önce sağlık” anlayışı ile kaliteli, güvenli, teknolojik maksimum ve sürdürülebilir değer üretmek.
yenilikci-ikonn

Yenilikçi ve Geniş
Ürün Çeşidi

0202-hiz

Uzman Kadro ve
Geniş Dağıtım Ağı

0303-hiz

%100 Müşteri
Memnuniyeti

0404-hiz

Zamanında
Teslim

“Geniş ürün yelpazemiz ile  yüksek kalite, uygun fiyat için firmamızdan fiyat teklifi almayı unutmayın.”

Mendil Home

w-autog

Mendil Home ekibi olarak siparişlerini hızlı ve tam teslimat yapar. Firmamız bu sektörde farklı ürünler üreterek sizin her ihtiyacınıza karşılık vermeyi amaçlar. Çeşitli baskılı, baskısız ürünler üretir. Üretimimiz kaliteli ve doğa dostudur. Uygun fiyatlı ürünlerimize ulaşmak için bir alo kadar yakınız.